Crypto Recovery Seed Backup Shop

In samenwerking met Cryptomaan en HardwareWalletShop heb ik een mooie collectie beschikbaar aan metalen crypto recovery seed backup. De meest robuuste manier om je 24 word recovery seed te bewaren. Misschien bestel je liever via de producent zelf, dan heb je hier ook de mogelijkheid om direct bij Cryptosteel te bestellen.

 

Koop deze producten nooit bij leveranciers of resellers die je niet vertrouwd!  

Onverwoestbare beveiliging door stalen behuizingen.

Bij het installeren van je hardware wallet moet je 24 woorden opschrijven. In geval van kwijtraken of een kapotte wallet kan je dan toch toegang krijgen tot je cryptomunten. Deze 24 word crypto recovery seed wil je natuurlijk zeer goed bewaren.

   Als je jouw 24 woorden in één van deze roestvrij stalen behuizingen bewaard zijn ze tegen alles bestand! Vuur, water, zuur, en allerlei andere schade die kan worden aangebracht. Een stuk veiliger dan een stukje papier met handgeschreven woorden.

  Cryptotag – Thor

  Met behulp van CRYPTOTAG kun je deze herstelwoorden opslaan op 6 mm dik kogelvrij titanium. De opslagcapaciteit van de Thor-starterkit is 48 herstelwoorden.

  Cryptotag – Zeus

  Met behulp van CRYPTOTAG kun je deze herstelwoorden opslaan op 6 mm dik kogelvrij titanium. De opslagcapaciteit van de Zeus Starter Kit is 24 herstelwoorden.

  Cryptosteel – Capsule

  Deze robuuste metalen behuizing is ontworpen om extreme omstandigheden te doorstaan ​​en kan in bijna alle situaties werken.

  De capsule kan maximaal 123 tekens aan belangrijke informatie opslaan.

  Cryptosteel – Cassette

  Deze cassette is een roestvrijstalen behuizing in zakformaat, ontworpen om alfanumerieke gegevens op te slaan zonder dat er speciaal gereedschap of tussenkomst van derden nodig is. Je kan tot 96 tekens aan vertrouwelijke informatie opslaan om gegevensbeveiliging en privacy te garanderen.

  Wil je echt goed voorbereid zijn? Volg dan deze gratis online training!

  Welke cryptomunten kunnen potentieel hard stijgen?

  Mocht je het spannend en leuk vinden om de potentiële cryptoparels van de komende jaren te ontdekken dan raad ik je aan om snel een kijkje te nemen. Dit is wel de meest risicovolle investering die je kan doen, maar kan potentieel ook de meest winstgevende zijn.

  Disclaimer

  Op deze website wordt geen financieel advies gegeven. Kennis van Crypto is geen financieel adviseur. Doe altijd eerst zelf onderzoek voordat je gaan investeren of schakel desnoods een professional in die je verder kan helpen. Kennis van Crypto kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Ik laat je de richting zien die voor mij heeft gewerkt, echter geeft dat natuurlijk geen garanties. Jij bent als enige verantwoordelijk voor investeringen die je doet en het geld wat je daarmee verdient of verliest.

  Deze website is puur tot stand gekomen door persoonlijk enthousiasme in de crypto-wereld en eigen ervaringen door de jaren heen. Ik merkte veel interesse van vrienden en familie en ik geloof dat deze technologie de toekomst heeft. Via deze website wil ik starters in de crypto-wereld informeren wat er mogelijk is en de basiskennis meegeven.

  Je kan deze website het beste zien als mijn persoonlijke crypto reis die ik met jullie deel.

  Je zult op deze website affiliate-links tegenkomen naar andere websites die interessante cursussen, workshops, e-handleidingen, hardware wallets, etc aanbieden.

  Je zal dan doorgelinkt worden naar betrouwbare partners van Kennis van Crypto. Kennis van Crypto krijgt vervolgens een kleine vergoeding wanneer je een aankoop doet. Daarmee wil ik deze website bekostigen en verder uitbouwen om de crypto-beginner te helpen.