VeChain (VET) & Vethor Token (VTHO

Wat houdt dit project in en waarom zijn er 2 "smaken"?
Crypto Masterclasscrypto kopen op bitvavo

Wat is VeChain?

VeChain is een blockchain die als doel heeft het vereenvoudigen van supply chain management. Het werd oorspronkelijk bedacht als een manier om te bepalen of een echt product een namaakproduct is, om fraude en namaakproducten te voorkomen. Sindsdien wordt het door grote bedrijven gebruikt om alles bij te houden, van wijnproductie tot autoproductie.

De manier waarop dit gedaan wordt is eenvoudig: geef elk product een unieke identificatie en gebruik vervolgens sensoren om bij te houden wat er in elke fase van de toeleveringsketen gebeurt. Op deze manier kan het bedrijf ervoor zorgen dat het product correct wordt behandeld en kunnen consumenten controleren of hun aankoop legaal is, niet bedorven is of bijvoorbeeld ooit schade heeft opgelopen.

vechain
vechain

VeChain (VET)

Price
$ 0.023001

Wat is VeThor Token?

Het VeChain Network heeft twee verschillende tokens. VET is het belangrijkste token dat wordt gebruikt om waarde op het netwerk te verzenden. VTHO (VeThor Token) is het tweede token dat wordt gebruikt om transactiekosten op het VeChain-netwerk te betalen. Hoe complexer de transactie, hoe meer VTHO er nodig is.

Een reguliere transactie kan bijvoorbeeld 50 VTHO kosten, terwijl het uitvoeren van een complex smart contract 800 VTHO kan kosten. Na het verzenden van de transactie wordt 70% van de VTHO “verbrand” en de resterende 30% wordt aan de Authority Masternode-operator verstrekt. Dit zijn knooppunten die transacties op het VeChain-netwerk verifiëren. Het voordeel van VeChain is dat gebruikers geen VTHO hoeven aan te schaffen om transactiekosten te betalen. In plaats daarvan hoeven gebruikers alleen VET te hebben om VTHO te “verdienen”.

Op Binance kan je bijvoorbeeld VeChain (VET) bij “Flexible Savings” zetten. Hierdoor krijg je “rente” in de vorm van extra VET, maar genereer je ook automatisch VTHO.

vethor-token
vethor-token

VeThor (VTHO)

Price
$ 0.001419

Welke cryptomunten kunnen potentieel hard stijgen?

Mocht je het spannend en leuk vinden om de potentiële cryptoparels van de komende jaren te ontdekken dan raad ik je aan om snel een kijkje te nemen. Dit is wel de meest risicovolle investering die je kan doen, maar kan potentieel ook de meest winstgevende zijn.

Disclaimer

Op deze website wordt geen financieel advies gegeven. Kennis van Crypto is geen financieel adviseur. Doe altijd eerst zelf onderzoek voordat je gaan investeren of schakel desnoods een professional in die je verder kan helpen. Kennis van Crypto kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Ik laat je de richting zien die voor mij heeft gewerkt, echter geeft dat natuurlijk geen garanties. Jij bent als enige verantwoordelijk voor investeringen die je doet en het geld wat je daarmee verdient of verliest.

Deze website is puur tot stand gekomen door persoonlijk enthousiasme in de crypto-wereld en eigen ervaringen door de jaren heen. Ik merkte veel interesse van vrienden en familie en ik geloof dat deze technologie de toekomst heeft. Via deze website wil ik starters in de crypto-wereld informeren wat er mogelijk is en de basiskennis meegeven.

Je kan deze website het beste zien als mijn persoonlijke crypto reis die ik met jullie deel.

Je zult op deze website affiliate-links tegenkomen naar andere websites die interessante cursussen, workshops, e-handleidingen, hardware wallets, etc aanbieden.

Je zal dan doorgelinkt worden naar betrouwbare partners van Kennis van Crypto. Kennis van Crypto krijgt vervolgens een kleine vergoeding wanneer je een aankoop doet. Daarmee wil ik deze website bekostigen en verder uitbouwen om de crypto-beginner te helpen.