Quant (QNT)

Wat is Quant? Een revolutie in connectiviteit!
Crypto MasterclassQuant is te koop op KuCoin

Wat is Quant?

Quant werd gelanceerd in juni 2018 met als doel blockchains en netwerken op wereldschaal te verbinden zonder de efficiëntie en interoperabiliteit van het netwerk te verminderen.

Het is het eerste project dat interoperabiliteitsproblemen oplost door het eerste blockchain-besturingssysteem te creëren. Dit project staat bekend als het eerste besturingssysteem dat is gebouwd voor blockchain.

De ruggengraat van het project is het Overledger-netwerk, dat wordt bestempeld als hét ecosysteem waar het toekomstige digitale economische ecosysteem op gebouwd gaat worden. Het belangrijkste doel van Quant, gebruikmakend van Overledger, is om de kloof tussen verschillende blockchains te overbruggen.

Met Overledger kunnen ontwikkelaars gedecentraliseerde multi-chain-applicaties (MApps genaamd) voor hun klanten bouwen. Om Mapp op het netwerk te bouwen, moeten ontwikkelaars een bepaald aantal Quant-tokens (QNT) hebben.

Korte video uitleg

quant-network
quant-network

Quant (QNT)

Price
$ 126.73

Wat maakt Quant een uniek project?

Sinds de introductie van blockchain en gedistribueerde grootboektechnologie (distributed ledger technology, oftewel DLT) hebben ontwikkelaars allerlei toepassingen gevonden in bijna elke bekende industrie. Helaas is er geen naadloze interoperabiliteit tussen deze projecten. Quant is gemaakt als de ontbrekende schakel tussen “verschillende” blockchains.

Het besturingssysteem van Quant, Overledger, is ontworpen om te fungeren als een toegangspoort voor elk (op blockchain gebaseerd) project om toegang te krijgen tot alle andere blockchains. Het kan ook applicaties verbinden met andere applicaties in hetzelfde blockchain-ecosysteem, zoals Ethereum.

Naast meerdere blockchain-interacties creëert Quant ook verschillende lagen voor applicaties om op verschillende niveaus te communiceren. Quant heeft verschillende lagen voor transacties, berichten, filteren en sorteren, evenals toepassingen voor het delen en verwijzen van dezelfde berichten met betrekking tot andere toepassingen.

De Quant App Store kan transacties over meerdere blockchains lezen en volgen. Met Overledger kunnen ontwikkelaars slimme contracten schrijven voor verschillende ketens, inclusief ketens die ze niet ondersteunen, zoals Bitcoin. Ontwikkelaars kunnen de Store ook gebruiken om multi-chain-applicaties (MApps) te maken en te publiceren.

 

Wat is de Quant App Store?

Op basis van deze architectuur heeft Quant Network het vermogen om transacties over meerdere blockchains te lezen en te controleren. In eerste instantie voor de blockchains van Bitcoin, Ethereum en Ripple, en met de belofte om meer blockchains te ondersteunen naarmate het platform zich ontwikkelt.

Dezelfde architectuur die MApp ondersteunt stelt het Quant-team in staat om aan de Quant App Store te gaan werken als een van de verschillende bronnen van inkomsten in zijn ecosysteem.

De App Store zal de volgende functies gaan bieden:

– Ontwikkelaars kunnen MApps maken en publiceren.

– De applicatie kanvoor gebruik en transacties een nultarief bieden. Andere opties zijn een eenmalige vergoeding voor elke transactie of gebruik van de app en een optioneel maandelijks abonnementsmodel.

– In ieder geval moeten klanten die het willen gebruiken een vooraf ingesteld aantal Quant-tokens hebben om toegang te krijgen tot het platform.

 

Waar kan ik Quant kopen?

Quant (QNT) is inmiddels op meerdere “Centralized Exchange (CEX)” en “Decentralized Exchange (DEX)” te koop. Onder andere op KuCoin en bijvoorbeeld via Uniswap. 

Welke cryptomunten kunnen potentieel hard stijgen?

Mocht je het spannend en leuk vinden om de potentiële cryptoparels van de komende jaren te ontdekken dan raad ik je aan om snel een kijkje te nemen. Dit is wel de meest risicovolle investering die je kan doen, maar kan potentieel ook de meest winstgevende zijn.

Disclaimer

Op deze website wordt geen financieel advies gegeven. Kennis van Crypto is geen financieel adviseur. Doe altijd eerst zelf onderzoek voordat je gaan investeren of schakel desnoods een professional in die je verder kan helpen. Kennis van Crypto kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Ik laat je de richting zien die voor mij heeft gewerkt, echter geeft dat natuurlijk geen garanties. Jij bent als enige verantwoordelijk voor investeringen die je doet en het geld wat je daarmee verdient of verliest.

Deze website is puur tot stand gekomen door persoonlijk enthousiasme in de crypto-wereld en eigen ervaringen door de jaren heen. Ik merkte veel interesse van vrienden en familie en ik geloof dat deze technologie de toekomst heeft. Via deze website wil ik starters in de crypto-wereld informeren wat er mogelijk is en de basiskennis meegeven.

Je kan deze website het beste zien als mijn persoonlijke crypto reis die ik met jullie deel.

Je zult op deze website affiliate-links tegenkomen naar andere websites die interessante cursussen, workshops, e-handleidingen, hardware wallets, etc aanbieden.

Je zal dan doorgelinkt worden naar betrouwbare partners van Kennis van Crypto. Kennis van Crypto krijgt vervolgens een kleine vergoeding wanneer je een aankoop doet. Daarmee wil ik deze website bekostigen en verder uitbouwen om de crypto-beginner te helpen.