Kryptomon (KMON)

Wat is Kryptomon? Verzamelen, fokken en vechten met je eigen unieke beesten!
kryptomon kopenKryptomon website

Wat is Kryptomon?

Kryptomon is een aankomend NFT digitaal “huisdierspel” op de Binance Smart Chain. Ze combineren de schattige en verslavende gameplay van Tamagotchi combineert met de intense strategie van Pokémon-gevechten. In Kryptomon zorg je voor je eigen digitale monsters genaamd “Kryptomons” en train je ze om de machtigste Kryptomon in de Metaverse te worden. Broed, train, kweek en vecht met je Kryptomon beest!

Wat is NFT?

NFT staat voor non-fungible token. Het is een niet-inwisselbaar, onvervangbaar eigendomsbewijs. Met NFT kun je eigendom van unieke digitale items kopen en verkopen. NFT’s zijn in feite blockchain-tokens die een uniek digitaal item vertegenwoordigen. NFT kan bijna alles vertegenwoordigen, zoals kunst, afbeeldingen, muziek, video’s, afbeeldingen, enz.

Korte video uitleg

Kopen

Je eerste Kryptomon-ei kopen is nog niet heel toegankelijk. Je moet al een Hot Wallet hebben zoals MetaMask en daar Binance Coin (BNB) op hebben staan.

  • Ga naar de online markt en kies de eieren die je wilt.
  • Als je de eieren die je wilt kopen hebt uitgekozen klik je gewoon op de eieren. Er wordt een nieuwe pagina met statistieken geopend.
  • Als de statistieken je aanspreken kun je op “Buy now” klikken.
  • Je ontvangt een bericht in het Metamask-handelsvenster. Klik op Verzenden om eieren te kopen.
  • Het kan een paar minuten duren voordat het in je profiel verschijnt. Dit alles hangt af van het Binance Smart Chain-netwerk.

 

Verzorgen

Je hebt nu een ei, wat moet je ermee? Eerst moet je wachten tot het uitkomt voordat je ermee kunt communiceren. Zodra je baby Kryptomon uitkomt, begint het zorgmechanisme. Je kleine Kryptomon moet worden gevoed en aandacht krijgen, anders kan het zwak of zelfs erger, worden bevroren. Het hangt natuurlijk allemaal af van het genotype van je Kryptomon.

 

Trainen

Het trainen van je Kryptomon is essentieel om toekomstige gevechten te winnen. Training zal je Kryptomon-statistieken verbeteren, waardoor het sterker, beter en sneller wordt dan andere Kryptomons.

Vechten

De voorwaarden om te winnen zijn eenvoudig: gebruik je Kryptomon skills om je spelstrategie te ontwikkelen voordat je tegenstander je verslaat. Vooralsnog staan ​​er voor 2021 alleen PvP-wedstrijden (player vs player) gepland.

 

Fokken

Fokken is een complex proces. Deskundige fokkers creëren hun Kryptomon door wiskundige formules te gebruiken om de genotypen en statistieken van de nakomelingen te berekenen. Om te kunnen fokken, moeten trainers die eieren willen, fokkers op de markt betalen. Zodra het ei is gelegd, gaat het rechtstreeks naar de trainer.

Hoe zeldzaam is mijn Kryptomon

Dankzij de NFT technologie is er geen enkele identieke Kryptomon te vinden, elke kryptomon is uniek! Ze zijn wel te categoriseren op basis van hun zeldzaamheid.

Er zijn vijf officiële zeldzaamheden van Kryptomon: Common , Unique , Rare , Super en Pure . Klik op de linkjes hierboven om meer te weten te komen over elke zelfzaamheidsklasse.

Kryptomon groeiproces

Ei

Voor het uitkomen wordt je kryptomon in een eivorm gelegd. Elk ei heeft een unieke maar veranderlijke genetische code (genotype) en een duidelijk visueel uiterlijk dat wordt opgeslagen in het smart contract.

Baby

Tijdens deze fase begint de zorgzame fase van het spel. Door ze te voeren en te knuffelen wanneer ze het nodig hebben, zal het een belangrijke rol spelen in de groei. Terwijl je voor je kryptomon zorgt, zul je zien dat sommige eigenschappen in de loop van de tijd verbeteren.

Jong volwassene

Met voldoende zorg zal je Kryptomon beginnen over te gaan van baby naar jongvolwassene. Deze fase in het leven van je kryptomon ontgrendelt het trainingsmechanisme van het spel. Je kunt nu ook deelnemen aan PvP gevechten tegen andere Trainers.

Oud volwassene

In dit stadium worden de fokmechanismen ontgrendeld.

Oud

Naarmate de tijd verstrijkt, vertraagt ​​het vermogen van je kryptomon om zich voort te planten door veroudering. Het aantal broed mogelijkheden wat per jaar is toegestaan wordt verminderd.

Waar kan ik een Kryptomon kopen?

Eigenlijk zijn er 2 zaken die gekocht kunnen worden voor deze game.

Het dier, de Kryptomon zelf is te koop via de Mochi Market

En de Kryptomon token (KMON) die gebruikt gaat worden in de game zelf. Om je Kryptomon te trainen/verbeteren, fokken en voer kopen, etc. Deze kan je kopen op PancakeSwap op het Binance Smart Chain netwerk.

Het is vrij omslachtig om te kopen allemaal, maar als je even te tijd neemt en op Youtube de nodige video’s bekijkt gaat het vast lukken!

Welke cryptomunten kunnen potentieel hard stijgen?

Mocht je het spannend en leuk vinden om de potentiële cryptoparels van de komende jaren te ontdekken dan raad ik je aan om snel een kijkje te nemen. Dit is wel de meest risicovolle investering die je kan doen, maar kan potentieel ook de meest winstgevende zijn.

Disclaimer

Op deze website wordt geen financieel advies gegeven. Kennis van Crypto is geen financieel adviseur. Doe altijd eerst zelf onderzoek voordat je gaan investeren of schakel desnoods een professional in die je verder kan helpen. Kennis van Crypto kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Ik laat je de richting zien die voor mij heeft gewerkt, echter geeft dat natuurlijk geen garanties. Jij bent als enige verantwoordelijk voor investeringen die je doet en het geld wat je daarmee verdient of verliest.

Deze website is puur tot stand gekomen door persoonlijk enthousiasme in de crypto-wereld en eigen ervaringen door de jaren heen. Ik merkte veel interesse van vrienden en familie en ik geloof dat deze technologie de toekomst heeft. Via deze website wil ik starters in de crypto-wereld informeren wat er mogelijk is en de basiskennis meegeven.

Je kan deze website het beste zien als mijn persoonlijke crypto reis die ik met jullie deel.

Je zult op deze website affiliate-links tegenkomen naar andere websites die interessante cursussen, workshops, e-handleidingen, hardware wallets, etc aanbieden.

Je zal dan doorgelinkt worden naar betrouwbare partners van Kennis van Crypto. Kennis van Crypto krijgt vervolgens een kleine vergoeding wanneer je een aankoop doet. Daarmee wil ik deze website bekostigen en verder uitbouwen om de crypto-beginner te helpen.