DeRace (DERC)

Wat is DeRace? Een NFT paardenrace universum!
Crypto MasterclassDeRace website

Wat is DeRace?

DeRace is een platform dat echte paardenraces simuleert en spelers de ultieme paardenrace-ervaring biedt door gebruikers in staat te stellen: Geld te verdienen door NFT-paarden te bezitten en te verhandelen, NFT-paarden te fokken, deel te nemen aan paardenraces, een paardenrenbaan te bezitten en paardenraces te organiseren, en te wedden op paarden in realtime races.

Wat is NFT?

NFT staat voor non-fungible token. Het is een niet-inwisselbaar, onvervangbaar eigendomsbewijs. Met NFT kun je eigendom van unieke digitale items kopen en verkopen. NFT’s zijn in feite blockchain-tokens die een uniek digitaal item vertegenwoordigen. NFT kan bijna alles vertegenwoordigen, zoals kunst, afbeeldingen, muziek, video’s, afbeeldingen, enz.

Korte video uitleg

Wat kan jij ermee?

DeRace is een platform dat echte paardenraces simuleert en spelers de ultieme paardenrace-ervaring biedt. Het omvat niet alleen de race zelf, maar ook andere delen van de industrie:

 • Paardeneigenaren kunnen paarden bezitten, fokken en verhandelen, maar ook deelnemen aan wedstrijden.
 • Paardenrenbanen organiseren wedstrijden, concurreren met elkaar en trekken deelnemers en gokkers aan.
 • De gokker plaatst zijn weddenschap op het paard van zijn keuze.

NFT paard

Net als renpaarden in het echte leven, hebben DeRace NFT-paarden verschillende kenmerken, die hun zeldzaamheid, prestatie, rusttijd en uiteindelijke waarde bepalen. Een NFT-paard is een waardevol bezit waarmee je kunt deelnemen aan wedstrijden en geld kunt verdienen.

 

Paardenfokkerij

Twee NFT-tokens creëren een derde NFT-token. De speler kiest 2 NFT-paarden om te fokken. Beide NFT-paardentokens worden via Ethereum smart contract naar GA (genetisch algoritme) gestuurd. GA genereert een derde NFT-paard, gecombineerd met genen van het ouderpaard, met een afwijking van +/- 5%.

 

NFT Paardenhandel

NFT-paarden kunnen worden verkocht op de in-game markt of op een andere NFT-markt. De eigenaar heeft volledige controle over de NFT-paarden en DeRace-tokens die zijn opgeslagen in de daarvoor bestemde wallet.

Paardenrace

Aan elke race neemt een bepaald aantal paarden deel. Elke paardeneigenaar kan tegen een vast bedrag deelnemen aan de paardenrace op een paardenrenbaan. De paardenrenbaan selecteert deelnemers via vooraf ingestelde opties. Het winnende paard int alle deelnemersvergoedingen en percentages van de weddenschap van de gokkers.

NFT-renbaan

Alle paardenraces worden gehouden op de renbaan. Het eigendom van de renbaan is vastgelegd in het NFT-renbaantoken. Een arena bevat 10.000 individuele NFT-tokens, zodat spelers een deel van de arena kunnen bezitten.

Wedden/Gokken

Weddenschappen worden gedaan op de paardenrenbaan. Spelers kunnen alle aankomende wedstrijden in het dashboard zien en kiezen waar ze willen deelnemen. Ze kunnen alle races filteren op datum, poule en voorlopige coëfficiënt.

Spelersinkomsten

Een van de eerste taken van de DeRace-organisatie is om spelers in staat te stellen hun inkomstenbronnen te diversifiëren door eenvoudig en direct op verschillende manieren DeRace-tokens te verdienen. Spelers kunnen DERC-tokens krijgen met de volgende activiteiten:

 • Fokken van paarden.
 • NFT-paarden verhandelen.
 • Aan wedstrijden meedoen.
 • Wedstrijden organiseren op de paardenrenbaan.
 • Wedden/Gokken.
 • Verkopen van analyses en voorspellingen.
 • Doorverwijzing-programma.
 • Beloning-programma.
 • Fouten rapporteren.
 • Advertenties bekijken.

Waar kan ik DERC kopen?

Helaas is dit project op moment van schrijven nog in de SEED fase op DAO Maker. Een investeringsplatform voor nieuwe projecten. Om mee te doen met deze verkoop zou je mijn blog over DAO Maker kunnen lezen. Zodra dit project daadwerkelijk te koop is via een handelsplatform zal dit artikel aangepast worden.

Welke cryptomunten kunnen potentieel hard stijgen?

Mocht je het spannend en leuk vinden om de potentiële cryptoparels van de komende jaren te ontdekken dan raad ik je aan om snel een kijkje te nemen. Dit is wel de meest risicovolle investering die je kan doen, maar kan potentieel ook de meest winstgevende zijn.

Disclaimer

Op deze website wordt geen financieel advies gegeven. Kennis van Crypto is geen financieel adviseur. Doe altijd eerst zelf onderzoek voordat je gaan investeren of schakel desnoods een professional in die je verder kan helpen. Kennis van Crypto kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Ik laat je de richting zien die voor mij heeft gewerkt, echter geeft dat natuurlijk geen garanties. Jij bent als enige verantwoordelijk voor investeringen die je doet en het geld wat je daarmee verdient of verliest.

Deze website is puur tot stand gekomen door persoonlijk enthousiasme in de crypto-wereld en eigen ervaringen door de jaren heen. Ik merkte veel interesse van vrienden en familie en ik geloof dat deze technologie de toekomst heeft. Via deze website wil ik starters in de crypto-wereld informeren wat er mogelijk is en de basiskennis meegeven.

Je kan deze website het beste zien als mijn persoonlijke crypto reis die ik met jullie deel.

Je zult op deze website affiliate-links tegenkomen naar andere websites die interessante cursussen, workshops, e-handleidingen, hardware wallets, etc aanbieden.

Je zal dan doorgelinkt worden naar betrouwbare partners van Kennis van Crypto. Kennis van Crypto krijgt vervolgens een kleine vergoeding wanneer je een aankoop doet. Daarmee wil ik deze website bekostigen en verder uitbouwen om de crypto-beginner te helpen.