Dent (DENT)

Wat is Dent? De Mobiele Data Marktplaats.
Crypto MasterclassDENT is te koop op Binance

Welk probleem wil Dent oplossen?

Net als warm water en elektriciteit wordt mobiele datatoegang een fundamentele menselijke behoefte.

Volgens GSMA gebruikte echter minder dan de helft van de wereldbevolking in 2016 mobiele data. Voor datagebruikers varieert het gebruik in verschillende regio’s enorm, wat een groot potentieel vertoont.

De redenen hiervoor zijn, de beschikbaarheid van het netwerk, de kosten van de telefoon zelf en de hoge kosten van data. De kosten variëren van minder dan €1 per GB tot ruim boven €10 per GB tussen operators en regio’s.

Bovendien zorgen mobiele operators ervoor dat de data waarvoor betaald is na een bepaalde periode vervalt. Data die niet binnen een bepaalde tijd wordt gebruikt is verloren, wat leidt tot effectief hogere kosten als je kijkt naar de verhouding € per GB. Daarnaast kunnen de kosten van bellen in het buitenland extreem hoog zijn. Dit alles heeft de operators miljarden aan winst opgeleverd, maar heeft ze blijkbaar belemmert in het benutten van het volledige potentieel van mobiele data.

Korte video uitleg

dent
dent

Dent (DENT)

Price
$ 0.001109

Wat wil DENT hieraan doen?

DENT wil dit op de volgende 3 manieren gaan aanpakken:

1. De bevrijding van mobiele data. DENT realiseert de “economie voor het delen van data” waarin gebruikers gratis aan elkaar hun mobiele data kunnen kopen, verkopen en doneren. De DENT Beurs fungeert als een horizontale markt voor mobiele datatransacties. DENT-token wordt een wereldwijd Mobiele datavaluta tussen telecommunicatiebedrijven en gebruikers.

2. Internationale roaming wordt onderbroken. DENT helpt kostenfactoren voor dataroaming te elimineren, zoals dure routering tussen telecombedrijven. Bijvoorbeeld, bij lokale data break-outs, beëindigen buitenlandse telecommunicatiebedrijven het gebruikersverkeer rechtstreeks naar het internet in plaats van payloads te routeren naar huis telefoon.

3. Vergemakkelijk de aankoop van mobiele data. DENT maakt automatische aankoop van datapakketten voor consumenten- en IoT-apparaten mogelijk. Gebruikers krijgen altijd de beste prijs van de meeste mensen geschikte operator in zijn of haar regio zonder zich zorgen te hoeven maken over het kopen van te veel of te weinig data. Operators kunnen eenvoudig verbinding maken met het DENT-platform om diensten te verlenen aan een wereldwijd klantenbestand zonder de noodzaak om een ​​​​op zichzelf staand platform op te zetten.

 

Wat kan jij ermee?

DENT wordt het wereldwijde uitwisselingscentrum voor mobiele data waar het mogelijk moet zijn mobiele gegevens vanuit de hele wereld te kopen, verkopen of doneren, net zoals andere grondstoffen of valuta tegenwoordig worden verhandeld.​​​

DENT maakt dataprijzen transparant en verhoogt de efficiëntie van het kopen door automatisch te kunnen bieden. DENT-tokens worden de wereldwijde valuta voor het uitwisselen van mobiele datapakketten. De mogelijkheid voor het vervangen van een datapakket door een geschikter pakket.

Vooral wanneer de opkomst van eSIM dit toelaat zal het gebruik van meerdere operators op een mobiele telefoon de telecommunicatiebedrijven dwingen om te concurreren.

Persoonlijk ken ik genoeg mensen die aan het eind van de maand nog gigantisch veel data over hebben. Aan de andere kant staan ook mensen die elke maand standaard data te kort hebben. DENT zorgt dat deze partijen bij elkaar komen.

Inmiddels hebben 26 miljoen gebruikers zich aangemeld bij platform en zijn er al meer dan 220 mobiele providers in 142 landen aangesloten.

 

Waar kan ik DENT kopen?

DENT is op meerdere “Centralized Exchange (CEX)” en “Decentralized Exchange (DEX)” te koop. Onder andere op KuCoin en Binance, beide CEX. Zelf heb ik op zowel Binance als KuCoin DENT in mijn wallet zitten.

Welke cryptomunten kunnen potentieel hard stijgen?

Mocht je het spannend en leuk vinden om de potentiële cryptoparels van de komende jaren te ontdekken dan raad ik je aan om snel een kijkje te nemen. Dit is wel de meest risicovolle investering die je kan doen, maar kan potentieel ook de meest winstgevende zijn.

Disclaimer

Op deze website wordt geen financieel advies gegeven. Kennis van Crypto is geen financieel adviseur. Doe altijd eerst zelf onderzoek voordat je gaan investeren of schakel desnoods een professional in die je verder kan helpen. Kennis van Crypto kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Ik laat je de richting zien die voor mij heeft gewerkt, echter geeft dat natuurlijk geen garanties. Jij bent als enige verantwoordelijk voor investeringen die je doet en het geld wat je daarmee verdient of verliest.

Deze website is puur tot stand gekomen door persoonlijk enthousiasme in de crypto-wereld en eigen ervaringen door de jaren heen. Ik merkte veel interesse van vrienden en familie en ik geloof dat deze technologie de toekomst heeft. Via deze website wil ik starters in de crypto-wereld informeren wat er mogelijk is en de basiskennis meegeven.

Je kan deze website het beste zien als mijn persoonlijke crypto reis die ik met jullie deel.

Je zult op deze website affiliate-links tegenkomen naar andere websites die interessante cursussen, workshops, e-handleidingen, hardware wallets, etc aanbieden.

Je zal dan doorgelinkt worden naar betrouwbare partners van Kennis van Crypto. Kennis van Crypto krijgt vervolgens een kleine vergoeding wanneer je een aankoop doet. Daarmee wil ik deze website bekostigen en verder uitbouwen om de crypto-beginner te helpen.