Copiosa (COP)

Wat is Copiosa? Waarom is dit een veelbelovend project?
Crypto Masterclasscrypto kopen op bitvavo

Wat is Copiosa Coin?

In het huidige crypto klimaat is het buitengewoon moeilijk om nieuwe cryptocurrencies te kopen als ze net de markt te betreden.

Grote beurzen en handelsplatformen zullen geen small-cap cryptocurrencies aanbieden, wat het moeilijk maakt om cryptocurrencies te kopen voordat ze “exploderen!”

Copiosa wilt dit gaan veranderen. Het moet mogelijk worden om hun app te starten, fiat-valuta te storten en Copiosa Coin te ontvangen. Vervolgens kunt je jouw Copiosa-munt binnen enkele seconden verhandelen om alle beschikbare small-cap cryptocurrencies te kopen.

Welke problemen lost Copiosa Coin op?

Complexiteit van kopen

Het kopen van nieuwe of small-cap cryptocurrencies is buitengewoon moeilijk. Eerst moet je erachter komen op welk netwerk de coin zit en welk handelsplatform de coin aanbiedt. Als jij munt “X” wil kopen, moet je in de meeste gevallen eerst munt “Y” kopen die munt X als ’trading-pair’ heeft. Als je eenmaal zover bent welke munt je als eerst moet kopen zijn er allerlei elementen die als koper moet weten hoe je munt “X” daadwerkelijk kunt verhandelen.

In veel gevallen zijn er complexe configuraties en moet je rekening houden met bijvoorbeeld ‘slippage’. Dan kan je eindelijk munt “X” traden en de deze munt in de wallet van jouw keuze bewaren. Als je munten wilt verkopen, moet je dit hele proces in omgekeerde volgorde weer uitvoeren.

Complexiteit van bewaren

Zodra je eindelijk je cryptocurrency hebt gekocht, moet je deze in je wallet bewaren. Beleggers kunnen veel verschillende wallets gebruiken, wat nieuwe gebruikers kan verwarren. Als je eenmaal hebt bepaald in welke wallet je cryptocurrency wilt opslaan, is er geen garantie dat die wallet nauwkeurige prijsinformatie of de juiste waarde. Dit kan frustratie en verwarring veroorzaken bij nieuwe gebruikers.

Sterker nog, met een nieuwe cryptocurrency is de keus voor wallets vaak heel beperkt of nog niet aanwezig. Je moet dan een aantal technische handelingen uitvoeren om toch te zorgen dat je je crypto coins goed bewaard.

Veiligheid van kopen

Het kopen van nieuwe cryptocurrencies is erg onveilig. Als je cryptovaluta koopt via een DeFi-exchange hebben ontwikkelaars meestal volledige toegang tot alle liquiditeit in de uitwisseling. Het is mogelijk om op elk gewenst moment alle geïnvesteerde fondsen en de munt zelf op te nemen. Dit wordt ook wel een “rug-pull” genoemd.”

Ontwikkelaars van de munt kunnen ook op voorhand groot voorraden inkopen van de coin om deze later snel te verkopen voor een flinke winst, ten koste van anderen.

Waar kan ik Copiosa kopen?

Copiosa Coin kan je kopen via de DeFi exchange PancakeSwap. Hierdoor wordt meteen het probleem duidelijk dat Copiosa wilt oplossen. Copiosa kopen is nu nog vrij complex. Je moet eerst een wallet koppelen aan PancakeSwap, vervolgens in die wallet de coins hebben staan die een trading-pair zijn met Copiosa en dan kan je die “omruilen” voor Copiosa.

Welke cryptomunten kunnen potentieel hard stijgen?

Mocht je het spannend en leuk vinden om de potentiële cryptoparels van de komende jaren te ontdekken dan raad ik je aan om snel een kijkje te nemen. Dit is wel de meest risicovolle investering die je kan doen, maar kan potentieel ook de meest winstgevende zijn.

Disclaimer

Op deze website wordt geen financieel advies gegeven. Kennis van Crypto is geen financieel adviseur. Doe altijd eerst zelf onderzoek voordat je gaan investeren of schakel desnoods een professional in die je verder kan helpen. Kennis van Crypto kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Ik laat je de richting zien die voor mij heeft gewerkt, echter geeft dat natuurlijk geen garanties. Jij bent als enige verantwoordelijk voor investeringen die je doet en het geld wat je daarmee verdient of verliest.

Deze website is puur tot stand gekomen door persoonlijk enthousiasme in de crypto-wereld en eigen ervaringen door de jaren heen. Ik merkte veel interesse van vrienden en familie en ik geloof dat deze technologie de toekomst heeft. Via deze website wil ik starters in de crypto-wereld informeren wat er mogelijk is en de basiskennis meegeven.

Je kan deze website het beste zien als mijn persoonlijke crypto reis die ik met jullie deel.

Je zult op deze website affiliate-links tegenkomen naar andere websites die interessante cursussen, workshops, e-handleidingen, hardware wallets, etc aanbieden.

Je zal dan doorgelinkt worden naar betrouwbare partners van Kennis van Crypto. Kennis van Crypto krijgt vervolgens een kleine vergoeding wanneer je een aankoop doet. Daarmee wil ik deze website bekostigen en verder uitbouwen om de crypto-beginner te helpen.