AllianceBlock (ALBT)

Wat is AllianceBlock? De brug tussen de traditionele en digitale kapitaalmarkten.
allianceblock kopen

Waarom AllianceBlock?

Terwijl gedecentraliseerde financiën (DeFi) snel opduiken, kijken traditionele financiële instellingen (TradFi) alleen vanaf de zijlijn toe en kunnen ze niet deelnemen aan de enorme innovaties. Voornamelijk vanwege wettelijke beperkingen en regelgeving. 

De vraag die AllianceBlock op wil lossen is: “Hoe kunnen we traditionele financiën (TradFi) verbinden met de gedecentraliseerde en digitale activamarkten (DeFi) om een ​​naadloze kapitaalstroom tussen beide werelden mogelijk te maken?

Een hele essentiële stap in de wereldwijde acceptatie van crypto.

Hoe doen ze dat dan?

De oplossing van AllianceBlock maakt het mogelijk om real-world activa (zoals onroerend goed of grondstoffen) te digitaliseren door middel van digitale tokens. Alle digitale activa zijn belegbaar, financierbaar, uitwisselbaar en beschikbaar voor alle DeFi- en TradFi-deelnemers.

DeFi- en TradFi-deelnemers zullen in staat zijn om op een conforme en directe manier te communiceren, activa en gegevens over te dragen en uit te wisselen.

Daardoor wordt de kapitaalstroom tussen de twee nu zeer verschillende markten makkelijker gemaakt.

Op deze manier zal er een veilige en conforme toeganspoort zijn voor de biljoenen dollars aan TradFi om naar DeFi te stromen en DeFi-platforms en -protocollen beschikbaar maken voor een breder publiek.

Door dit te doen zal DeFi voor de hele wereld beschikbaar worden.

Korte video uitleg

Voorbeelden van problemen die AllianceBlock oplost.

  • Instellingen hebben momenteel geen toegang tot DeFi, onder meer vanwege zorgen over de regelgeving. Verschillende jurisdicties behandelen bijvoorbeeld blockchain-activa vanuit verschillende perspectieven, waaronder eigendomsrechten, effectenwetten en belastingen.

 

  • Er zijn veel concurrerende protocollen, en wedden op slechts één is een ander risico voor het uiteindelijke succes. AllianceBlock is een protocol dat over blockchains heen werkt, wat betekent dat elke deelnemer kan profiteren van het protocol, ongeacht welke blockchain ze gebruiken.
  • Instellingen worden geconfronteerd met problemen bij het integreren van nieuwe technologieën. Het upgraden van technologie kan duur en uitdagend zijn en kan op het moment van implementatie verouderd zijn. AllianceBlock bouwt een protocol waar traditionele instellingen gemakkelijk op kunnen aansluiten met behulp van API’s. Daardoor worden problemen met compatibiliteit, kosten en middelen vermeden die veel bancaire implementaties van nieuwe technologieën teisteren.

Wie profiteert van het AllianceBlock-protocol?

Waar kan ik AllianceBlock kopen?

AllianceBlock (ALBT) is te koop via het handelsplatform KuCoin.

Lees ook even de info over KuCoin op deze pagina.

Let op: Dit is geen investeringsadvies, maar slechts informatief bedoelt.

Welke cryptomunten kunnen potentieel hard stijgen?

Mocht je het spannend en leuk vinden om de potentiële cryptoparels van de komende jaren te ontdekken dan raad ik je aan om snel een kijkje te nemen. Dit is wel de meest risicovolle investering die je kan doen, maar kan potentieel ook de meest winstgevende zijn.

Disclaimer

Op deze website wordt geen financieel advies gegeven. Kennis van Crypto is geen financieel adviseur. Doe altijd eerst zelf onderzoek voordat je gaan investeren of schakel desnoods een professional in die je verder kan helpen. Kennis van Crypto kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Ik laat je de richting zien die voor mij heeft gewerkt, echter geeft dat natuurlijk geen garanties. Jij bent als enige verantwoordelijk voor investeringen die je doet en het geld wat je daarmee verdient of verliest.

Deze website is puur tot stand gekomen door persoonlijk enthousiasme in de crypto-wereld en eigen ervaringen door de jaren heen. Ik merkte veel interesse van vrienden en familie en ik geloof dat deze technologie de toekomst heeft. Via deze website wil ik starters in de crypto-wereld informeren wat er mogelijk is en de basiskennis meegeven.

Je kan deze website het beste zien als mijn persoonlijke crypto reis die ik met jullie deel.

Je zult op deze website affiliate-links tegenkomen naar andere websites die interessante cursussen, workshops, e-handleidingen, hardware wallets, etc aanbieden.

Je zal dan doorgelinkt worden naar betrouwbare partners van Kennis van Crypto. Kennis van Crypto krijgt vervolgens een kleine vergoeding wanneer je een aankoop doet. Daarmee wil ik deze website bekostigen en verder uitbouwen om de crypto-beginner te helpen.