YOUR (your)

Een NFT Marktplaats voor productcontent van fysieke en digitale producten.
laat mij meer crypto-parels zienyour social media kanalen

Wat is YOUR?

In de wereld van e-commerce en metaverse is productcontent cruciaal. 
De huidige situatie biedt de online en metaverse shoppers beperkte inhoud met betrekking tot het productaanbod. Dit heeft een negatief effect op het besluitvormingsproces. YourContent streeft ernaar deze tegenstrijdigheid op te lossen door een productcontentnetwerk te bouwen dat wordt gebouwd en onderhouden door de community.
De wikipedia van productcontent.

Productcontent?

Productcontent is simpelweg de tekst, afbeeldingen en andere informatie die een merk of detailhandelaar verstrekt om het aanbod te beschrijven. Dit omvat productnamen, prijzen, afmetingen, beschrijvingen en al het andere dat consumenten verder helpt om de items die ze bekijken te begrijpen.

Wat kan je ermee?

  1. Creëren : NFT’s voor productcontent maken.
  2. Beheer : eigendom van gecreëerde inhoud wordt geregistreerd in smart contracts op de Solana blockchain.
  3. Verdien : ontvang directe en toekomstige inkomsten op basis van het inhoudgebruik en verkoopcommissie op basis van de NFT’s.
Productinhoud maken
YOUR stelt mensen in staat om content te creëren voor fysieke en digitale (metaverse) producten. Dit kan een afbeelding, review, beschrijving, video of specificaties zijn. De aangemaakte content van meerdere personen bij elkaar wordt opgeslagen in een NFT als een compleet productprofiel.
Bezit de productinhoud
De maker van de specifieke productinhoud wordt in een smart contract op de blockchain geregistreerd. Eén NFT kan meerdere eigenaren hebben op basis van alle onderliggende inhoud. Een eigenaar kan het eigendom opslaan, bundelen of overdragen via het YourContent-platform.
Verdien tokens met de inhoud
De NFT’s zullen inkomsten genereren voor de eigenaren die hebben deelgenomen aan de totstandkoming van de NFT’s. Eigenaren verdienen een commissie op basis van elke productaankoop bij YourBuy en Metaverse & E-commerce organisaties die betalen voor het gebruik van de NFT’s op hun website.

Waarom?

In de wereld van e-commerce en metaverse is productcontent cruciaal. Bedrijven zoals Amazon, AliExpress, Decentraland en Sandbox hebben behoefte aan uitgebreide productprofielen om hun productaanbod te promoten. Uit onderzoek blijkt dat hoe uitgebreider de profielen zijn, hoe hoger de conversieratio.

Moet je nou wel of niet kopen nu?

Allereerst is dit geen financieel advies, maar puur mijn mening. 

Op moment van schijven (25-04-2022) is YOUR nog nergens te koop. Zelf ben ik  early investor in dit project en moet ook ik nog wachten op de release van de tokens en het moment dat deze verhandelbaar worden op een beurs.

Conclusie.

Het huidige contentlandschap wordt gedomineerd door een aantal big data providers. Deze providers hebben beperkte gegevens en een lage snelheid om op de markt te komen. Door de wikipedia van productinhoud te bouwen, stellen we de kracht van de gemeenschap in staat om productinhoud te creëren. De productprofielen zullen dankzij de gebruikers van de community stukken rijker worden en zal de snelheid om op de markt te komen doen toenemen.

YourContent stelt mensen in staat om:
  • De gemaakte product-NFT’s beheren.
  • Product-NFT’s maken
  • Bezit de gecreëerde inhoud via slimme contracten
  • Bundelen van product-NFT’s in collecties
  • Verdienen op basis van jouw eigendommen in de product-NFT’s

Waar kan ik Bitcoin of andere altcoins kopen?

Voor beginners is Bitvavo de makkelijkste manier om crypto te kopen.

Daarnaast maak ik gebruik van Binance, KuCoin en Gate.

Bekijk hier alle projecten die ik zelf in bezit heb. Doe wel eerst je eigen onderzoek! De lijst is niet helemaal up-to-date, maar geeft wel een beeld.

Let op: Dit is geen investeringsadvies, maar slechts informatief bedoelt.

Stap voor stap begeleiding

Hieronder zie je een stap-voor-stap video hoe je een account aanmaakt op Bitvavo en je eerste aankoop kan doen.

Welke cryptomunten kunnen potentieel hard stijgen?

Mocht je het spannend en leuk vinden om de potentiële cryptoparels van de komende jaren te ontdekken dan raad ik je aan om snel een kijkje te nemen. Dit is wel de meest risicovolle investering die je kan doen, maar kan potentieel ook de meest winstgevende zijn.

Disclaimer

Op deze website wordt geen financieel advies gegeven. Kennis van Crypto is geen financieel adviseur. Doe altijd eerst zelf onderzoek voordat je gaan investeren of schakel desnoods een professional in die je verder kan helpen. Kennis van Crypto kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Ik laat je de richting zien die voor mij heeft gewerkt, echter geeft dat natuurlijk geen garanties. Jij bent als enige verantwoordelijk voor investeringen die je doet en het geld wat je daarmee verdient of verliest.

Deze website is puur tot stand gekomen door persoonlijk enthousiasme in de crypto-wereld en eigen ervaringen door de jaren heen. Ik merkte veel interesse van vrienden en familie en ik geloof dat deze technologie de toekomst heeft. Via deze website wil ik starters in de crypto-wereld informeren wat er mogelijk is en de basiskennis meegeven.

Je kan deze website het beste zien als mijn persoonlijke crypto reis die ik met jullie deel.

Je zult op deze website affiliate-links tegenkomen naar andere websites die interessante cursussen, workshops, e-handleidingen, hardware wallets, etc aanbieden.

Je zal dan doorgelinkt worden naar betrouwbare partners van Kennis van Crypto. Kennis van Crypto krijgt vervolgens een kleine vergoeding wanneer je een aankoop doet. Daarmee wil ik deze website bekostigen en verder uitbouwen om de crypto-beginner te helpen.