Lossless Protocol (LSS)

Veelbelovend en uniek crypto project - simpele uitleg
Crypto MasterclassKoop LSS op KUCOIN

Korte uitleg/samenvatting:

Doordat de crypto wereld nog in zijn kinderschoenen staat is het vrij gevoelig voor hackers of andere criminele praktijken die ervoor zorgen dat investeerders hun geld kunnen verliezen. Lossless Protocol is een code die verwerkt kan worden in een token. Wanneer die code erin is verwerkt kan de hack die heeft plaatsgevonden op tijd worden gedetecteerd en worden tegengehouden. Dit verhoogt aanzienlijk de veiligheid van je investering. Een zeer grote stap richting een nog veiligere crypto wereld.

Wat is het grote probleem?

Hoewel DeFi (Decentralised Finance) in opkomst is, is het noemenswaardig dat de technologie, gebruikerservaring, toegankelijkheid en beveiliging zich nog in een vroeg stadium van ontwikkeling bevinden. Het constante hacken van crypto-beurzen brengt de hele crypto markt in een negatief daglicht. Dit is één van de belangrijkste obstakels voor een grote groep investeerders en algehele acceptatie buiten de cryptowereld.

Volgens onderzoek zijn er meer dan 122 grote hackaanvallen geweest en werd alleen al in 2020 3,8 miljard dollar gestolen. Aangezien cryptocurrencies steeds meer worden gereguleerd, van niche-investeringen tot reguliere activa van miljoenen consumenten, wordt van banken verwacht dat ze voet aan de grond krijgen op het gebied van digitale activa. Als grote banken ook gaan instappen, zullen hackers nog meer gemotiveerd raken om aan te vallen.

De Lossless Protocol oplossing

Het lossless-protocol – is in de kern een stukje code dat door de maker van het een token in het token wordt gestoken – deze code stelt Lossless in staat om frauduleuze transacties te bevriezen op basis van een aantal fraude-identificatieparameters.

Het proces voor het terugvorderen van gestolen geld bevat 2 stappen:

  1. Noodzakelijke/onmiddellijke bevriezing na hacking – Deze stap is gebaseerd op de gemeenschap en technologie. Mensen die hackers herkennen en transacties bevriezen worden beloond.
  2. Nadat de Lossless-commite, het bedrijf en de makers van de token de hack hebben bevestigd, zal een langere/permanente bevriezing plaatsvinden en zullen maatregelen worden genomen om frauduleuze transacties ongedaan te maken.

Hoe werkt het?

Twee niveaus van verliesbeperking

Een proof-of-stake platform om hacks te ontdekken

 • Een dashboard dat handmatig overzicht en rapportage voor ‘hacker-zoekers’ mogelijk maakt.
 • Gebruiksvriendelijke API voor community gemaakte ‘hacker zoek bots’.
 • Transparant beloningssysteem om een ​​hoge mate van participatie en innovatie te garanderen.

Drieledig beslissingsstructuur.

 • De structuur bestaat uit drie entiteiten: Token Creator, Lossless Company en Lossless Committee. De commissie die bevroren transacties beoordeelt, bestaat uit investeerders die grote hoeveelheden LSS-tokens bezitten en belangrijke publieke figuren die geloofwaardige en eerlijke beslissingen nemen, zoals auditbedrijven.

Lossless Protocol onderneemt onmiddellijk actie na de hackeraanval om de impact ervan te beperken.

 • Een paar minuten na de hackeraanval kan iedereen (de hack-ontdekker) het adres 24-48 uur bevriezen als ze LSS-tokens bezitten.
 • Het Lossless-team beoordeelt het bevroren adres om te bepalen of het geldig is.
 • Zo ja, dan worden verdere maatregelen getroffen en de hack-ontdekker wordt beloond.
 • Zo nee, tokens van de hack-ontdekker worden in beslag genomen, het adres wordt weer ontdooid.
 • Een paar uur na de hack – Lossless bekijkt de code en neemt contact op met de contract-eigenaar.

Als de hack geldig is, wordt het adres voor nog eens 14 dagen bevroren en wordt er een commissievoorstel gedaan om de transactie permanent te bevriezen en de transactie te annuleren.

Welke cryptomunten kunnen potentieel hard stijgen?

Mocht je het spannend en leuk vinden om de potentiële cryptoparels van de komende jaren te ontdekken dan raad ik je aan om snel een kijkje te nemen. Dit is wel de meest risicovolle investering die je kan doen, maar kan potentieel ook de meest winstgevende zijn.

Disclaimer

Op deze website wordt geen financieel advies gegeven. Kennis van Crypto is geen financieel adviseur. Doe altijd eerst zelf onderzoek voordat je gaan investeren of schakel desnoods een professional in die je verder kan helpen. Kennis van Crypto kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Ik laat je de richting zien die voor mij heeft gewerkt, echter geeft dat natuurlijk geen garanties. Jij bent als enige verantwoordelijk voor investeringen die je doet en het geld wat je daarmee verdient of verliest.

Deze website is puur tot stand gekomen door persoonlijk enthousiasme in de crypto-wereld en eigen ervaringen door de jaren heen. Ik merkte veel interesse van vrienden en familie en ik geloof dat deze technologie de toekomst heeft. Via deze website wil ik starters in de crypto-wereld informeren wat er mogelijk is en de basiskennis meegeven.

Je kan deze website het beste zien als mijn persoonlijke crypto reis die ik met jullie deel.

Je zult op deze website affiliate-links tegenkomen naar andere websites die interessante cursussen, workshops, e-handleidingen, hardware wallets, etc aanbieden.

Je zal dan doorgelinkt worden naar betrouwbare partners van Kennis van Crypto. Kennis van Crypto krijgt vervolgens een kleine vergoeding wanneer je een aankoop doet. Daarmee wil ik deze website bekostigen en verder uitbouwen om de crypto-beginner te helpen.