Revault Network

De Google van de Defi. Het platform voor de beste rendementen op je crypto staking!
Revault kopen op PancakeSwap

Wat is Revault Network?

Revault Network is vastbesloten om de DeFi-ruimte te beïnvloeden zoals Google dat op internet deed. Ze bieden tools die elke belegger moet hebben om de beste rendementen op elk crypto in een bepaalde tijd te vinden, die opbrengsten te behouden en de bijbehorende risico’s te beheersen.
Uiteindelijk zal het team de controle over het protocol en de “schatkist” overdragen aan de community. Ze beweren dat DAO’s de toekomst van onze economie zijn en ernaar streven een volledig gedecentraliseerde organisatie te worden. Elke DAO moet echter beginnen als een gecentraliseerde organisatie en langzaam evolueren naar een gedecentraliseerde organisatie.

Wat kan je ermee?

Zie het als een spaarrekening voor je crypto. Ter vergelijking; Op dit moment bewaar je je Euro’s bij een bank en als bedankje van de bank krijg je daar rente voor. (nagenoeg niks). De bank gebruikt dat geld vervolgens om te investeren en geld te verdienen. Uiteindelijk zijn de getallen op jouw rekening niets meer dan getallen.

Terug naar Revault Network…

Stel je hebt crypto gekocht en je wilt die bewaren/opbergen. Dan bieden veel vaults (soort van banken) de mogelijkheid om je crypto ergens te bewaren (lees: staken). Je krijgt dan “rente” op je crypto. Simpel toch?

Helaas is deze nieuwe DeFi omgeving (Decentralized Finance) erg moeilijk te navigeren voor beginners. Zelfs voor early adopters is het verre van eenvoudig om te weten waar de beste opbrengsten zijn of wanneer er een protocol-update is of een andere gebeurtenis die hun geld in gevaar kan brengen.

Het Revault-team realiseerde zich dat er echt veel geweldige projecten en mensen zijn die winstgevende strategieën (vaults) ontwerpen en aanbieden. De opbrengsten van die vaults (kluizen) veranderen voortdurend vanwege hun TVL en native token-prijsschommelingen, waardoor het bijna onmogelijk is om handmatig te beheren.

Revault is de oplossing voor dit probleem. Zij zorgen ervoor dat je altijd toegang hebt tot de beste vaults om je crypto te staken. En dat allemaal op één plek! Je kan makkelijk wisselen tussen vaults als er ergens anders een hogere APY beschikbaar is. En je krijgt als kers op de taart ook nog eens REVA tokens als beloning.

Moet je nou wel of niet kopen nu?

Allereerst is dit geen financieel advies, maar puur mijn mening. 

Zoals je hier kan zien op CoinMarketCap is het project sinds de lancering stabiel rond de $10,00. per REVA token.

Het is een nieuwe low-cap altcoin dus dat brengt altijd meer risico met zich mee. Aan de andere kant is er potentiëel ook veel meer mee te verdienen. Dit risico moet je zelf afwegen.

REVA is nu alleen nog verkrijgbaar via PancakeSwap en DODO. Beide een DeX (Decentralized Exchange). De koop-drempel is daardoor een stuk hoger. Je moet een wallet hebben zoals MetaMask, daar vervolgens coins in zetten waarmee je REVA kan swappen.

Wanneer dit project toegankelijker wordt voor een groter publiek op een CeX (Centralized Exchange) zoals Binance of Bitvavo schiet normaliter de prijs verder omhoog omdat een veel groter publiek toegang krijgt. Wanneer dat gebeurt is op moment van schrijven nog niet bekent, maar volgens de roadmap zal dat Q4 2021 zijn.

Aan de andere kant kan een altcoin als dit ook na een flinke bearmarkt ten onder gaan.

De tijd zal het leren.

Wat ga ik doen?

Zelf ben ik een early investor in dit project. Ik heb dus de mogelijkheid gehad om vroegtijdig in te stappen. Ik vind dit een erg slim, vernieuwend en onmisbaar project voor de toekomst om crypto en dus ook DeFi steeds toegankelijker te maken voor nieuwe en bestaande investeerders.

Op dit moment heb ik mijn REVA tokens gestaked op Revault. Daarnaast heb ik mijn PancakeSwap Tokens (CAKE) in de vault zitten.

In de toekomst zullen veel meer blockchains en vaults ondersteund worden. Op dit moment is de app nog in Beta. Nu is het aanbod nog beperkt en is alleen de Binance Smart Chain ondersteund. Het plan is om ook Ethereum, Fantom, Polygon en Solana vaults toe te voegen.

Waar kan ik Bitcoin of andere altcoins kopen?

Voor beginners is Bitvavo gewoon de makkelijkste manier om crypto te kopen.

Bekijk hier alle projecten die ik zelf in bezit heb. Doe wel eerst je eigen onderzoek! De lijst is niet helemaal up-to-date, maar geeft wel een beeld.

Let op: Dit is geen investeringsadvies, maar slechts informatief bedoelt.

Stap voor stap begeleiding

Hieronder zie je een stap-voor-stap video hoe je een account aanmaakt op Bitvavo en je eerste aankoop kan doen.

Welke cryptomunten kunnen potentieel hard stijgen?

Mocht je het spannend en leuk vinden om de potentiële cryptoparels van de komende jaren te ontdekken dan raad ik je aan om snel een kijkje te nemen. Dit is wel de meest risicovolle investering die je kan doen, maar kan potentieel ook de meest winstgevende zijn.

Disclaimer

Op deze website wordt geen financieel advies gegeven. Kennis van Crypto is geen financieel adviseur. Doe altijd eerst zelf onderzoek voordat je gaan investeren of schakel desnoods een professional in die je verder kan helpen. Kennis van Crypto kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Ik laat je de richting zien die voor mij heeft gewerkt, echter geeft dat natuurlijk geen garanties. Jij bent als enige verantwoordelijk voor investeringen die je doet en het geld wat je daarmee verdient of verliest.

Deze website is puur tot stand gekomen door persoonlijk enthousiasme in de crypto-wereld en eigen ervaringen door de jaren heen. Ik merkte veel interesse van vrienden en familie en ik geloof dat deze technologie de toekomst heeft. Via deze website wil ik starters in de crypto-wereld informeren wat er mogelijk is en de basiskennis meegeven.

Je kan deze website het beste zien als mijn persoonlijke crypto reis die ik met jullie deel.

Je zult op deze website affiliate-links tegenkomen naar andere websites die interessante cursussen, workshops, e-handleidingen, hardware wallets, etc aanbieden.

Je zal dan doorgelinkt worden naar betrouwbare partners van Kennis van Crypto. Kennis van Crypto krijgt vervolgens een kleine vergoeding wanneer je een aankoop doet. Daarmee wil ik deze website bekostigen en verder uitbouwen om de crypto-beginner te helpen.