Rebel Bots (RBLS)

Rebel Bots is een cross platform, skill based, play-to-earn card-game met single- en multiplayer mogelijkheden.
laat mij meer crypto-parels zienRebel Bots (RBLS) kopen

Wat is Rebel Bots?

Rebel Bots – Xoil Wars is een cross platform card-battle spel die zich afspeelt in het jaar 2052.
De visie van Rebel Bots is om een toonaangevende gamefranchise te creëren door het Rebel Bots merk op te bouwen met verschillende gametitels.
Spelers kunnen de personages die ze bezitten gebruiken in alle games binnen
het Rebel Bots-universum. Een van de doelen is om echte sociale games te maken
waarmee spelers hun krachten kunnen bundelen met andere spelers, voor zowel casual spelers als de hardcore competitieve gamers.
De game heeft een Single-player Adventure mode en een Multiplayer PvP mode. Je kan je eigen robots bouwen die bestaan uit 4 tot 7 verschillende onderdelen waarbij je oneindig veel keuzes hebt. Deze onderdelen zijn NFT’s dus je kan ze ook weer verkopen. Het is niet nodig om een Rebel Bot zelf te bezitten om de game te spelen, echter heeft dat wel voordelen. De Rebel Bot is geen speelbaar karakter, maar dient als een ‘Kingdom Lord’, de eigenaar van een gebied dus. Deze kunnen extra inkomsten genereren uit royalty’s die ze ontvangen van de Kingdom spelers (ook wel landeigenaren genoemd) terwijl ze hun land gebruiken om Xoil te produceren.

Het Rebel Bots verhaal.

Het is drie jaar na de “Big Dismantle” gebeurtenis. Miljoenen robots werden aan stukken gescheurd en hun ‘core’ vernietigd door mensen die bang waren dat de robots in opstand zouden komen. Slechts 10.000 robots hadden het geluk om aan dit lot te ontsnappen. Om te overleven vormden ze het robot-verzet, met maar één doel, de robotfabriek te herbouwen zodat ze hun broers en zussen weer kunnen fabriceren. Het verzet is de laatste hoop van de robots. Na vele pogingen om hun plan te laten slagen, werden de robots in een hoek gedreven en hadden ze geen andere keuze dan de aarde te ontvluchten naar een onbekend lot in de ruimte. Ze hebben jaren door de ruimte gereisd, maar vanwege de lage olietoevoer hadden ze geen andere keuze dan te landen op een verlaten planeet genaamd “Xoilium”. Een unieke planeet met verschillende habitats, maar zonder bekende populatie en natuurlijk geen industriële capaciteiten of olie. 

Het leven op Xoilium werd zwaar, zoektochten naar olie bleken echter wel  succesvol omdat de robots kleine hoeveelheden Xoil (buitenaardse olie) vonden, maar de aanvoer was schaars. De robots ontdekten echter dat er andere buitenaardse bewoners aanwezig waren op Xoilium, die ook de Xoil nodig hadden voor hun eigen behoeften. Bronnen worden schaars, de Rebel Bots keren zich uiteindelijk tegen elkaar door te zich te isoleren in verschillende koninkrijken, verklaren elkaar de oorlog en moeten strijden om elke druppel Xoil…

Wat mag je verwachten?

 • Skill bases game: om het spel competitief te maken en de echte hardcore gamers de mogelijkheid te geven om inkomsten te verdienen door het te spelen, zal het spel voornamelijk gebaseerd zijn op skills, vaardigheden, met bijna geen willekeur en weinig tot geen geluk in het spel. Spelers zullen de mogelijkheid hebben om in meer dan één soort toernooi te spelen, waardoor spelers die niet helemaal bovenaan staan ook kans maken op het winnen van een toernooi. De prioriteit wordt gegeven aan skills boven pay-to-win.
 • Sociale gameplay: het succes van sociale games komt voort uit de noodzaak om
  zowel te socializen met andere spelers, maar ook vanuit het plezier om samen met anderen te werken naar een overwinning en prestaties te voltooien. Sociaal gamen zorgt voor een betere viraliteit, betere retentie, hogere betrokkenheid en vooral organisch groei.
  • Hoge productiekwaliteit: de belangrijkste reden waarom gebruikers zich momenteel aangetrokken voelen tot: de Play to Earn-niche, is te wijten aan de mogelijkheid om inkomsten te verdienen tijdens het spelen van een spel. Spelers moeten zich goed voelen over het spel zelf, ongeacht of ze geld verdienen. Daarom wordt elk aspect in de spel met aandacht ontworpen, van art-design tot het achtergrondverhaal van personages en zorgen voor spelstabiliteit en een soepele ervaring, zodat we het hoogst mogelijke productieniveau voor spelers kunnen leveren.
   • Eenvoudig maar duurzaam play-to-earn-model: inkomsten genereren uit
    het spelen van het spel is belangrijk, maar het creëren van een eenvoudig mechanisme voor spelers die liever op een ander niveau met het spel bezig zijn en er toch aan verdienen is even belangrijk voor het opbouwen van een gebruikersbestand van niet-spelende gebruikers uit de bredere cryptogemeenschap. De tokenwaarde op lange termijn zal komen van de introductie van nieuwe functies die het Rebel Bots-speluniversum vooruit zullen helpen.
    • Must be fun: er is een neiging om Play-to-earn-games te zien als een baan in plaats van een echte game, Rebel Bots is van plan om dat te veranderen door reeds bewezen ‘fun-driven’ functies uit allelei sociale games te combineren.

     Key Investors.

     Ubisoft: Opgericht in 1986, is vandaag de dag een van de grootste game-uitgevers in
     de wereld met meer dan 45 ontwikkelstudio’s en meer dan 20.000 werknemers. Als toonaangevende producent, uitgever en distributeur van interactieve entertainmentproducten en -diensten wereldwijd, zet Ubisoft zich in voor het verrijken van het leven van spelers met originele en gedenkwaardige entertainmentervaringen. Creëer werelden die speelterreinen zijn voor de verbeelding en bieden momenten van
     verrassing, plezier en avontuur, evenals mogelijkheden voor leren en zelfontdekking.

     Overwolf: Met meer dan 95.000 makers en 27 miljoen maandelijkse actieve gebruikers. Overwolf is het alles-in-één platform dat creators in staat stelt om in-game apps en mods te bouwen, distribueren en er geld mee te verdienen. Gebouwd voor makers door makers, Overwolf is op een missie om de in-game creator-community en in staat te stellen om hun brood te verdienen met waar ze van houden – echt geweldige game-ervaringen ontwikkelen.

     Animoca Brands: Animoca Brands, een leider in digitaal entertainment, blockchain en gamification die werkt aan het bevorderen van digitale eigendomsrechten. Het ontwikkelt en publiceert een brede productportfolio, waaronder de REVV-token en SAND-token; originele games, waaronder The Sandbox, Crazy Kings en Crazy Defense Heroes; en producten die gebruikmaken van populaire intellectuele eigendommen, waaronder Disney, WWE, Snoop Dogg, The Walking Dead, Power Rangers, MotoGP™ en Formula E. Het bedrijf heeft meerdere dochterondernemingen, waaronder The Sandbox, Blowfish Studios, Quidd, GAMEE, nWay, Pixowl, Forj , Lympo, Grease Monkey Games en Eden Games.

     Moet je nou wel of niet kopen nu?

     Allereerst is dit geen financieel advies, maar puur mijn mening. 

     Rebel Bots heeft de potentie om zeer groot te worden. Met name omdat er grote bedrijven met veel invloed in de game sector bij betrokken zijn. Het steekt met kop en schouder uit boven veel andere play-to-earn blockchain games omdat ze veel meer slagkracht hebben om de zaken echt goed aan te pakken.

     Op moment van schijven (01-06-2022) is RBLS te koop op de exchange Gate. Zelf ben ik early investor in dit project en heb ik de mogelijkheid gehad om een klein bedrag te investeren in dit project. 

     Conclusie.

     Rebel Bots (RB) begon in juni 2021 als een NFT-verzameling van 10.000 robots, elke robot is gemaakt van 4 tot 7 verschillende eigenschappen, in totaal zijn er meer dan 150+ verschillende robotactiva die elke robot uniek maken, zodat er geen twee robots zijn die exact dezelfde activa delen. De zeldzaamheid van elke robot wordt bepaald door zijn eigenschappen, alle robots zijn uniek, maar sommige zijn zeldzamer dan andere. 

     De game is ontwikkeld voor zowel mobiele apparaten als op pc installeerbare clients met een soepele cross-platform game-ervaring. De game wordt gebouwd in de Unity game-engine.

     Een leuke, originele wereld met achtergrondverhaal en heel veel uitbreidingsmogelijkheden voor in de toekomst (metaverse?).

     Waar kan ik Bitcoin of andere altcoins kopen?

     Voor beginners is Bitvavo de makkelijkste manier om crypto te kopen.

     Daarnaast maak ik gebruik van Binance, KuCoin en Gate.

     Bekijk hier alle projecten die ik zelf in bezit heb. Doe wel eerst je eigen onderzoek! De lijst is niet helemaal up-to-date, maar geeft wel een beeld.

     Let op: Dit is geen investeringsadvies, maar slechts informatief bedoelt.

     Stap voor stap begeleiding

     Hieronder zie je een stap-voor-stap video hoe je een account aanmaakt op Bitvavo en je eerste aankoop kan doen.

     Welke cryptomunten kunnen potentieel hard stijgen?

     Mocht je het spannend en leuk vinden om de potentiële cryptoparels van de komende jaren te ontdekken dan raad ik je aan om snel een kijkje te nemen. Dit is wel de meest risicovolle investering die je kan doen, maar kan potentieel ook de meest winstgevende zijn.

     Disclaimer

     Op deze website wordt geen financieel advies gegeven. Kennis van Crypto is geen financieel adviseur. Doe altijd eerst zelf onderzoek voordat je gaan investeren of schakel desnoods een professional in die je verder kan helpen. Kennis van Crypto kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Ik laat je de richting zien die voor mij heeft gewerkt, echter geeft dat natuurlijk geen garanties. Jij bent als enige verantwoordelijk voor investeringen die je doet en het geld wat je daarmee verdient of verliest.

     Deze website is puur tot stand gekomen door persoonlijk enthousiasme in de crypto-wereld en eigen ervaringen door de jaren heen. Ik merkte veel interesse van vrienden en familie en ik geloof dat deze technologie de toekomst heeft. Via deze website wil ik starters in de crypto-wereld informeren wat er mogelijk is en de basiskennis meegeven.

     Je kan deze website het beste zien als mijn persoonlijke crypto reis die ik met jullie deel.

     Je zult op deze website affiliate-links tegenkomen naar andere websites die interessante cursussen, workshops, e-handleidingen, hardware wallets, etc aanbieden.

     Je zal dan doorgelinkt worden naar betrouwbare partners van Kennis van Crypto. Kennis van Crypto krijgt vervolgens een kleine vergoeding wanneer je een aankoop doet. Daarmee wil ik deze website bekostigen en verder uitbouwen om de crypto-beginner te helpen.