Bitvavo Review & Ervaring

Hoe moet je Bitvavo gebruiken? Hoe werkt Bitvavo?
crypto kopen op bitvavo

Waarom Bitvavo?

Voor beginners biedt Bitvavo een hele goede gebruikerservaring. De layout van de website en app is overzichtelijk en voelt betrouwbaar en logisch aan.

Voordelen van Bitvavo zijn:

  • Je kan direct met iDeal betalen en geld storten op je Bitvavo account.
  • Lage handelskosten.
  • Inmiddels al meer dan 150 crypto projecten die je kan kopen.
  • Bitvavo voldoet aan alle relevante wetgeving en staat geregistreerd bij de Nederlandsche Bank en de Nederlandse Kamer van Koophandel. Het is dus een betrouwbare partij om je crypto investeringen te doen.

Hoe koop ik Bitcoin op Bitvavo?

De eerste stap is het aanmaken van een account en zorgen dat je voldoet aan de identificatieeisen die gesteld worden.

Vervolgens kan je eenvouding met iDeal geld overmaken naar je Bitvavo account.

Daarna kies je welke crypto je wilt kopen en hoeveel geld je wilt investeren. Er is genoeg keus voor de beginner zoals Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Chainlink, etc.

Zorg er ook voor dat je je beveiliging goed op orde hebt. Ze bieden de mogelijkheid om tweefactorauthenticatie aan te zetten. Gebruik hiervoor de app Google Authenticator op je smartphone.

In de video hieronder vindt je een uitgebreide stap voor stap tutorial over hoe je je account aanmaakt en je eerste crypto aankoop kan doen.

Welke cryptomunten kunnen potentieel hard stijgen?

Mocht je het spannend en leuk vinden om de potentiële cryptoparels van de komende jaren te ontdekken dan raad ik je aan om snel een kijkje te nemen. Dit is wel de meest risicovolle investering die je kan doen, maar kan potentieel ook de meest winstgevende zijn.

Disclaimer

Op deze website wordt geen financieel advies gegeven. Kennis van Crypto is geen financieel adviseur. Doe altijd eerst zelf onderzoek voordat je gaan investeren of schakel desnoods een professional in die je verder kan helpen. Kennis van Crypto kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Ik laat je de richting zien die voor mij heeft gewerkt, echter geeft dat natuurlijk geen garanties. Jij bent als enige verantwoordelijk voor investeringen die je doet en het geld wat je daarmee verdient of verliest.

Deze website is puur tot stand gekomen door persoonlijk enthousiasme in de crypto-wereld en eigen ervaringen door de jaren heen. Ik merkte veel interesse van vrienden en familie en ik geloof dat deze technologie de toekomst heeft. Via deze website wil ik starters in de crypto-wereld informeren wat er mogelijk is en de basiskennis meegeven.

Je kan deze website het beste zien als mijn persoonlijke crypto reis die ik met jullie deel.

Je zult op deze website affiliate-links tegenkomen naar andere websites die interessante cursussen, workshops, e-handleidingen, hardware wallets, etc aanbieden.

Je zal dan doorgelinkt worden naar betrouwbare partners van Kennis van Crypto. Kennis van Crypto krijgt vervolgens een kleine vergoeding wanneer je een aankoop doet. Daarmee wil ik deze website bekostigen en verder uitbouwen om de crypto-beginner te helpen.