Bitcoin Dominance

Wat is het?
Crypto Masterclasscrypto kopen op bitvavo

Heel simpel gezegd is de Bitcoin-dominantie een meetinstrument dat laat zien hoe groot het Bitcoin deel van de totale crypto beurswaarde is. Het is geen 100% perfect meetinstrument om te gebruiken, maar het helpt om de markt te analyseren en wellicht om te bepalen wanneer je Bitcoin of altcoins wilt verkopen of aankopen. 

Voorbeeld:

Als…Bitcoin Dominantie stijgt…en ook…Bitcoin Waarde stijgt…dan…dalen Altcoins.

Dit zou dan, gebaseerd op dit overzicht, een moment kunnen zijn om je altcoins te verkopen naar Bitcoin. Aangezien de waarde van Bitcoin stijgt en de Altcoins dalen.

Op TradingView kan je zien wat het huidige percentage is van de Bitcoin Dominance.

Wil je echt goed voorbereid zijn? Volg dan deze gratis online training!

Disclaimer

Op deze website wordt geen financieel advies gegeven. Kennis van Crypto is geen financieel adviseur. Doe altijd eerst zelf onderzoek voordat je gaan investeren of schakel desnoods een professional in die je verder kan helpen. Kennis van Crypto kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Ik laat je de richting zien die voor mij heeft gewerkt, echter geeft dat natuurlijk geen garanties. Jij bent als enige verantwoordelijk voor investeringen die je doet en het geld wat je daarmee verdient of verliest.

Deze website is puur tot stand gekomen door persoonlijk enthousiasme in de crypto-wereld en eigen ervaringen door de jaren heen. Ik merkte veel interesse van vrienden en familie en ik geloof dat deze technologie de toekomst heeft. Via deze website wil ik starters in de crypto-wereld informeren wat er mogelijk is en de basiskennis meegeven.

Je kan deze website het beste zien als mijn persoonlijke crypto reis die ik met jullie deel.

Je zult op deze website affiliate-links tegenkomen naar andere websites die interessante cursussen, workshops, e-handleidingen, hardware wallets, etc aanbieden.

Je zal dan doorgelinkt worden naar betrouwbare partners van Kennis van Crypto. Kennis van Crypto krijgt vervolgens een kleine vergoeding wanneer je een aankoop doet. Daarmee wil ik deze website bekostigen en verder uitbouwen om de crypto-beginner te helpen.