Mijn Crypto Portfolio

Benieuwd welke crypto en NFT investeringen ik heb gedaan?
Crypto kopen op Bitvavo

Welke crypto heb ik?

Er zijn zoveel interessante projecten dat het onmogelijk is om alles in je portfolio te houden. Doe vooral je eigen onderzoek, kijk wat je interessant vindt, waar jij toekomst in ziet en bepaal dan je investering. Ik geloof in het spreiden van kansen en investeringen, zowel in projecten als op verschillende platformen.

Binance

 • Polkadot (DOT)
 • Chainlink (LINK)
 • Hedera Hashgraph (HBAR)
 • VeChain (VET)
 • The Graph (GRT)
 • Reef (REEF)

Gate

 • QANplatform (QANX)
 • Kylin (KYL)
 • Parsiq (PRQ)

KuCoin

 • Vectorspace AI (VXV)
 • Injective (INJ)
 • Filecoin (FIL)
 • Kadena (KDA)
 • Internet Computer (ICP)
 • API3 (API3)
 • AllianceBlock (ALBT)
 • Constellation Network (DAG)
 • Lattice Token (LTX)
 • XDC Network (XDC)
 • SushiSwap (SUSHI)

Overige Wallets

 • Ethereum (ETH)
 • Wonderful Memories (wMemo)
 • Betswap.gg (BSGG)
 • Safuu (SAFUU)
 • Token Toolkit (T2K)
 • PancakeSwap (CAKE)
 • Infinity Pad (IPAD)
 • Copiosa Coin (COP)
 • Jade Protocol (JADE)

Early Investor

 • Rebel Bots (RBLS)
 • Bountie Hunter (BOUNTIE)
 • Kryptomon (KMON)
 • MyTrade (MYT)
 • Betswap.gg (BSGG)
 • 11 Minutes (ELVN)
 • Your (YOUR)
 • Kyberdyne (KBD)
 • Revault Network (REVA)
 • CryptoVsZombie (CVZ)

NFT: Kryptomon

NFT: Block Ape Scissors

Wat is mijn werkwijze?

Als ik handel in cryptomunten dan verkoop ik deze naar stable coins zoals USDC, USDT en BUSD. Die coins houden namelijk de dollar koers aan als vaste waarde. Daarmee kan je vrij eenvoudig verkopen en je winst veilig stellen. Je weet dan ook precies hoeveel geld erin is gegaan en hoeveel eruit komt. Verkopen naar Bitcoin heeft niet mijn voorkeur om de hele simpele reden dat ik liever in altcoins (her)investeer waar veel meer groeipotentie in zit.

Het nemen van meer risico spreekt mij aan omdat de crypto markt nog in de kinderschoenen staat en er enorme groei gemaakt kan worden met veel projecten. Bitcoin is een zekerheidje, maar met $1000 daarin investeren ga je niet rijk worden. Die $1000 is over 10 jaar misschien $10.000 waard.

Dit is overigens slechts mijn manier en geen investerings of trading advies. Ook ik maak weleens verkeerde trades die me uiteindelijk minder winst of verlies opleveren, it’s all in the game!

Waarom deze investeringen?

  De keus van mijn investeringen bepaal ik door eigenlijk een aantal simpele vragen te beantwoorden.
 • Welk probleem lost dit project op?
 • Vind ik het probleem belangrijk?
 • Is de oplossing innovatief genoeg?
 • Vind ik het project betrouwbaar en actief genoeg?

Als de laatste drie vragen met ‘ja’ beantwoord kunnen worden ben ik bereid erin te investeren.

Daarnaast investeer ik ook in projecten die met een specifieke hype in de markt meegaan of gewoon om een gokje te wagen. 

Waar kan ik Bitcoin of andere altcoins kopen?

Voor beginners is Bitvavo gewoon de makkelijkste manier om crypto te kopen. Hieronder help ik je op weg met een video die stap voor stap alles uitlegt.

Let op: Dit is geen investeringsadvies, maar slechts informatief bedoelt.

Stap voor stap begeleiding

Hieronder zie je een stap-voor-stap video hoe je een account aanmaakt op Bitvavo en je eerste aankoop kan doen.

Welke cryptomunten kunnen potentieel hard stijgen?

Mocht je het spannend en leuk vinden om de potentiële cryptoparels van de komende jaren te ontdekken dan raad ik je aan om snel een kijkje te nemen. Dit is wel de meest risicovolle investering die je kan doen, maar kan potentieel ook de meest winstgevende zijn.

Disclaimer

Op deze website wordt geen financieel advies gegeven. Kennis van Crypto is geen financieel adviseur. Doe altijd eerst zelf onderzoek voordat je gaan investeren of schakel desnoods een professional in die je verder kan helpen. Kennis van Crypto kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Ik laat je de richting zien die voor mij heeft gewerkt, echter geeft dat natuurlijk geen garanties. Jij bent als enige verantwoordelijk voor investeringen die je doet en het geld wat je daarmee verdient of verliest.

Deze website is puur tot stand gekomen door persoonlijk enthousiasme in de crypto-wereld en eigen ervaringen door de jaren heen. Ik merkte veel interesse van vrienden en familie en ik geloof dat deze technologie de toekomst heeft. Via deze website wil ik starters in de crypto-wereld informeren wat er mogelijk is en de basiskennis meegeven.

Je kan deze website het beste zien als mijn persoonlijke crypto reis die ik met jullie deel.

Je zult op deze website affiliate-links tegenkomen naar andere websites die interessante cursussen, workshops, e-handleidingen, hardware wallets, etc aanbieden.

Je zal dan doorgelinkt worden naar betrouwbare partners van Kennis van Crypto. Kennis van Crypto krijgt vervolgens een kleine vergoeding wanneer je een aankoop doet. Daarmee wil ik deze website bekostigen en verder uitbouwen om de crypto-beginner te helpen.