Meer Kennis van Crypto

Kenniscentrum voor crypto beginners als je je wilt verdiepen in crypto. Wat is de blockchain, een smart contract, token of wallet? Als je op deze pagina bent beland heb je blijkbaar echt de behoefte om je verder te verdiepen in de crypto wereld. 

Gelijk heb je! Er zijn nog een heleboel onderwerpen die behandeld kunnen worden.

 

Hieronder vindt je meerdere onderwerpen waar je je in kan verdiepen. Ook deze pagina zal worden aangevuld na verloop van tijd.

Gratis Crypto HandleidingGratis Online Training

Wat is een cryptocurrency?

Waar komt het vandaan en wat is het idee achter deze ontwikkeling? Wat begon als een vervanger van onze huidige valuta is inmiddels al veel meer geworden dan dat.

Coin of token?

Is dit project nou een coin of token? En waarom worden deze termen door elkaar heen gebruikt? Je leest hier wat het verschil is tussen beide wat ermee gedaan kan worden.

veiligheid van blockchain

De blockchain wordt beschermd door verschillende mechanismen, waaronder geavanceerde coderingstechnologie en wiskundige modellen van gedrag en besluitvorming.

Wat is de blockchain?

In principe niet veel meer dan een database waar gegevens worden opgeslagen, of is het meer dan dat? Waarom is het zo veilig en wat is nou het verschil met een database?

Hot en cold wallets

Een wallet is niets meer dan een online portemonnee of rekening waar je je cryptomunten in bewaard. Er wordt echter onderscheid gemaakt in hot- en cold-wallets.

smart contracts

Waarom zijn smart contracts zo’n veelbesproken ding in de cryptowereld en wat zijn het nu eigenlijk? Zie het als een digitale overeenkomst, in de breedste zin van het woord.

Welke cryptomunten kunnen potentieel hard stijgen?

Mocht je het spannend en leuk vinden om de potentiële cryptoparels van de komende jaren te ontdekken dan raad ik je aan om snel een kijkje te nemen. Dit is wel de meest risicovolle investering die je kan doen, maar kan potentieel ook de meest winstgevende zijn.