Crypto Handelen

Handelen/traden met cryptocurrency, hoe doe je dat nou?

Als het echt goed en verstandig wilt doen en meer zekerheid wilt hebben dat je er geld mee kan verdienen volg je eerst een Crypto Masterclass 

Crypto MasterclassCrypto parels

Handelen op Binance

Zelf handel ik alleen met Binance, al sinds 2018 toen ik mijn eerste cryptomunten kocht. Mijn eerste investeringen deed ik via Litebit en Bitvavo om vervolgens mijn gekochte cryptomunten te verzenden naar mijn Binance wallets.

Om de eerste stappen te maken met het handelen (traden) van cryptomunten kan je het beste beginnen met de Binance Lite App. Dit is een versimpelde versie van de originele Binance Professional App. De Binance Lite App bestaat sinds begin februari 2021 en is zeer gebruiksvriendelijk voor beginners.. Zelf gebruik ik al sinds 2018 de Binance App en omdat er toen nog geen Lite versie was ben ik de professional app blijven gebruiken.

Let op, de Lite en Professional versie zitten in één app. Als je de Binance-app al hebt, schakel je eenvoudig over naar de Lite modus. Kun je de Lite-knop niet vinden in je Binance-app? Zorg ervoor dat je de nieuwste versie gebruikt door de applicatie bij te werken. Ga vervolgens linksboven naar het grijze rondje en zet de schuifbalk naast de tekst “Binance Lite” naar rechts.

Wanneer je de app voor het eerst gebruikt, start je deze in Pro-modus, waarna je direct wordt gevraagd of je wilt doorgaan met de Lite-versie. Je kunt nu eenvoudig direct overstappen. Nadat je via de app een Binance-account hebt aangemaakt en de authenticatie hebt voltooid, kun je direct beginnen.

Je kan ook gewoon via je PC of laptop inloggen op Binance en daar gaan handelen. Dit geeft net wat meer mogelijkheden als je geïnteresseerd bent in Flexible Saving, Staking, etc.

Crypto Trading op Binance

Ik ga ervan uit dat je inmiddels een account hebt aangemaakt op Binance en dat je je aankoop hebt gedaan. Zo niet, dan zou je even dit stappenplan kunnen checken. 

 

Disclaimer

Op deze website wordt geen financieel advies gegeven. Kennis van Crypto is geen financieel adviseur. Doe altijd eerst zelf onderzoek voordat je gaan investeren of schakel desnoods een professional in die je verder kan helpen. Kennis van Crypto kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Ik laat je de richting zien die voor mij heeft gewerkt, echter geeft dat natuurlijk geen garanties. Jij bent als enige verantwoordelijk voor investeringen die je doet en het geld wat je daarmee verdient of verliest.

Deze website is puur tot stand gekomen door persoonlijk enthousiasme in de crypto-wereld en eigen ervaringen door de jaren heen. Ik merkte veel interesse van vrienden en familie en ik geloof dat deze technologie de toekomst heeft. Via deze website wil ik starters in de crypto-wereld informeren wat er mogelijk is en de basiskennis meegeven.

Je kan deze website het beste zien als mijn persoonlijke crypto reis die ik met jullie deel.

Je zult op deze website affiliate-links tegenkomen naar andere websites die interessante cursussen, workshops, e-handleidingen, hardware wallets, etc aanbieden.

Je zal dan doorgelinkt worden naar betrouwbare partners van Kennis van Crypto. Kennis van Crypto krijgt vervolgens een kleine vergoeding wanneer je een aankoop doet. Daarmee wil ik deze website bekostigen en verder uitbouwen om de crypto-beginner te helpen.

Welke cryptomunten kunnen potentieel hard stijgen?

Mocht je het spannend en leuk vinden om de potentiële cryptoparels van de komende jaren te ontdekken dan raad ik je aan om snel een kijkje te nemen. Dit is wel de meest risicovolle investering die je kan doen, maar kan potentieel ook de meest winstgevende zijn.