Crypto Hardware Wallet Shop

In samenwerking met Cryptomaan en HardwareWalletShop heb ik een mooie collectie beschikbaar aan hardware wallets, oftewel cold wallets. De beste manier om je crypto investering te beveiligen. Misschien bestel je liever via de producent zelf, dan heb je hier ook de mogelijkheid om direct bij Ledger, Trezor of Bitbox te bestellen.

 

Koop deze producten nooit bij leveranciers of resellers die je niet vertrouwd!  

Je koopt je crypto hardware wallet veilig bij onderstaande webshops

Top 3 Crypto Hardware Wallets

Ledger Nano X

Dit is de beste wallet die er is. Als je in het bezit bent van cryptovaluta en je wilt ze veilig opbergen dan raad ik je aan Ledger Nano X aan te schaffen. Dit is Ledger’s 2e generatie hardware wallets.

Ledgers eerste product, Ledger Nano S, was één van de eerste hardware wallets op de markt en heeft een zeer groot marktaandeel. Omdat het een hardware wallet is, ondersteunt Ledger Nano X meer dan 1.500 cryptocurrencies, en dit aantal blijft elk jaar groeien.

Ledger Nano X is een hardware-wallet voor koude opslag, maar wordt ondersteund door Ledger Live-software, die een gebruiksvriendelijke interface heeft voor al je bezittingen. Met de gebruikersinterface kan je nieuwe wallets voor verschillende cryptocurrencies toevoegen en beheren via de software

Deze Ledger Nano X bevat een USB Type-C-kabel, dus je kunt deze methode ook gebruiken om verbinding te maken via je computer. Ook de bluetooth functie kun je gebruiken om verbinding te maken met een smartphone of tablet.

  Voordelen:

  • Ledger Live is gebruiksvriendelijk.
  • Meer dan 1500 cryptomunten worden ondersteund.
  • Bluetooth connectie mogelijk.
  • Het is mogelijk om tot 100 verschillende wallets tegelijk op te slaan.

  Nadelen:

  • Bluetooth is niet altijd even stabiel.
  • Verder niet echt bijzondere nadelen.

  Trezor Model T

  Dit is ook een tweede generatie crypto wallet die gespecialiseerd is in Bitcoin en vele andere cryptocurrencies. 

  Er is ook een MicroSD-sleuf, zodat je de pincode verder kunt coderen en het apparaat kunt beschermen tegen aanvallen.

  Trezor Model T wordt geleverd met een USB Type-C-kabel, zodat je eenvoudig verbinding kunt maken met een smartphone, laptop of desktop om toegang te krijgen tot de wallets. Deze Trezor hardware wallet kan 1.400 cryptocurrencies ondersteunen en wordt als veel veiliger beschouwd dan Ledger Nano X vanwege het ontbreken van ingebouwde Bluetooth.

  Een bluetooth connectie is handig en veilig, maar het is natuurlijk nog veiliger om geen draadloze connectie te hebben.

   Voordelen:

   • Zeer veel cryptocurrency worden ondersteund.
   • Onbeperkt aantal wallets tegelijk opslaan.

   Nadelen:

   • Prijs ligt hoger dan de Trezor wallets.
   • Touchscreen is wat aan de kleine kant.

   Ledger Nano S

   Dit is de originele hardware Bitcoin wallet en de eerste generatie wallet van Ledger. In tegenstelling tot latere versies van de Ledger-wallet, bevat deze portemonnee geen USB Type-C-kabel, dus het kan moeilijk zijn om hem aan te sluiten op een nieuwere Android- of iOS-smartphone of -tablet.

   Net als de tweede generatie Ledger Nano X ondersteunt Nano S dezelfde cryptomunten en heb je toegang tot de Ledger Live-software. Het maakt geen Bluetooth functie en beperkt het aantal wallets dat je tegelijkertijd op het hele apparaat actief kan hebben. Nano S ondersteunt 18 gelijktijdige wallets.

   Als je met Nano S ruimte moet maken om nog een wallet toe te voegen, kun je deze uit de hardware wallet verwijderen, en de informatie en cryptomunten worden nog steeds op de blockchain opgeslagen. Om je cryptocurrency veilig en tegen een redelijke prijs op te slaan, is Nano S een goede keus. Het gebruik van Ledger Live is erg gebruiksvriendelijk en voor beginners is de interface gemakkelijk te gebruiken zodat je je wallets goed in de gaten kan houden.

    Voordelen:

    • Ledger Live is gebruiksvriendelijk.
    • Meer dan 1500 cryptomunten worden ondersteund.
    • Aanschafprijs is zeer acceptabel

    Nadelen:

    • Maximaal 18 verschillende wallets tegelijk opslaan.
    • Geen Bluetooth connectie.

    Andere zeer goede crypto hardware wallets

     Nog steeds super veilig om je cryptomunten in op te slaan. Een verkeerde keus maken kan eigenlijk niet.

    Trezor One

     Koop deze hardware wallet veilig bij één van de onderstaande partners.

    Bitbox02 – Bitcoin

     Dit is de speciale bitcoin versie van de Bitbox02. Van Zwitserse makelij.

    Bitbox02 – Multi

     Dit is de multi-coin versie van de Bitbox02. Van Zwitserse makelij.

    Welke cryptomunten kunnen potentieel hard stijgen?

    Mocht je het spannend en leuk vinden om de potentiële cryptoparels van de komende jaren te ontdekken dan raad ik je aan om snel een kijkje te nemen. Dit is wel de meest risicovolle investering die je kan doen, maar kan potentieel ook de meest winstgevende zijn.

    Disclaimer

    Op deze website wordt geen financieel advies gegeven. Kennis van Crypto is geen financieel adviseur. Doe altijd eerst zelf onderzoek voordat je gaan investeren of schakel desnoods een professional in die je verder kan helpen. Kennis van Crypto kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Ik laat je de richting zien die voor mij heeft gewerkt, echter geeft dat natuurlijk geen garanties. Jij bent als enige verantwoordelijk voor investeringen die je doet en het geld wat je daarmee verdient of verliest.

    Deze website is puur tot stand gekomen door persoonlijk enthousiasme in de crypto-wereld en eigen ervaringen door de jaren heen. Ik merkte veel interesse van vrienden en familie en ik geloof dat deze technologie de toekomst heeft. Via deze website wil ik starters in de crypto-wereld informeren wat er mogelijk is en de basiskennis meegeven.

    Je kan deze website het beste zien als mijn persoonlijke crypto reis die ik met jullie deel.

    Je zult op deze website affiliate-links tegenkomen naar andere websites die interessante cursussen, workshops, e-handleidingen, hardware wallets, etc aanbieden.

    Je zal dan doorgelinkt worden naar betrouwbare partners van Kennis van Crypto. Kennis van Crypto krijgt vervolgens een kleine vergoeding wanneer je een aankoop doet. Daarmee wil ik deze website bekostigen en verder uitbouwen om de crypto-beginner te helpen.